Hoe kunnen we helpen?

Op zoek naar antwoorden? Dan ben je hier op de juiste plaats. Mocht je niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, neem van vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

Algemeen

Algemene vragen over ons platform

Op dit moment is er nog geen APP beschikbaar, mogelijk dat dit in de toekomst wel gaat komen.

Dat is erg vervelend en niet de bedoeling. Wanneer een lid van Actieve Wielen je lastig valt, kun je dit melden via info@actievewielen.nl. Wij zullen in overleg met jou gepaste actie ondernemen. Je kan ook mensen blokkeren binnen het platform.

Log in op www.meetotherstudents.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw wachtwoord wijzigen.

Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op “Inloggen” en vervolgens op “Wachtwoord vergeten”. Vul je emailadres in en volg de instructies die je van ons per mail ontvangt. 

Log in op www.meetotherstudents.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw emailadres wijzigen. Vergeet niet om de wijziging op te slaan.

Het is verboden om zonder toestemming informatie van ons platform over te nemen. Het beeldmateriaal is auteursrechtelijk beschermd. Indien je toch iets over wil nemen, kun je hiervoor toestemming vragen via info@actievewielen.nl.

Wij staan altijd open voor nieuwe input en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@actievewielen.nl.

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@actievewielen.nl.

Het is mogelijk te adverteren, neem contact op via info@actievewielen.nl en geef jouw wensen door. Dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Actieve Wielen  gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van haar leden. Persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming met derden worden gedeeld. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

Deelname aan activiteiten vindt altijd plaats op eigen risico. Actieve Wielen is niet aansprakelijk voor (in)direct schade als gevolg van het deelnemen aan activiteiten. Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden. Wij raden leden aan om bij elke activiteit voorzichtig te zijn en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Luister bovendien goed naar de instructies van de organisator en volg zijn/haar aanwijzingen op. Wil je stoppen met de activiteit, geef dit dan aan.

Wij staan altijd open voor feedback! Deel jouw feedback via info@actievewielen.nl.

Wij vragen deze gegevens in te vullen zodat we weten wie komt naar een activiteit. Mocht je dit niet fijn vind kan je ook enkel je voorletter invullen bij de voornaam.

Aan sommige activiteiten kun je alleen deelnemen als je in een bepaalde leeftijdscategorie valt. Daarom vragen wij jouw geboortedatum op te geven, zodat we weten hoe oud je bent.

Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op “Inloggen” en vervolgens op “Wachtwoord vergeten”. Vul je emailadres in en volg de instructies die je van ons per mail ontvangt. 

Log in, ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw wachtwoord wijzigen.

Volgers

Vragen wat volgers zijn?

Wanneer je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten die een specifiek lid organiseert, kun je dit lid ‘volgen’. Wanneer je een lid volgt, krijg je een melding zodra deze persoon een nieuwe activiteit organiseert.

Persoonlijke profiel

Heb je vragen over je eigen profiel?

Om een profielfoto toe te voegen of te wijzigen, ga je naar je ‘profielpagina’. Je gaat naar je profielpagina door op het rondje rechts van het belletje te klikken. Klik vervolgens op het icoontje van de camera.

Log in, ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw emailadres wijzigen. Vergeet niet om de wijziging op te slaan.

Activiteit deelnemen

Deelnemen aan een activiteit?

Wanneer een activiteit wordt geannuleerd, zal deze helaas niet doorgaan. Als je al voor de activiteit hebt betaald, zal de organisator de kosten van deelname aan jou terugbetalen.

Om deel te kunnen nemen aan activiteiten, moet je lid worden van Actieve Wielen. Wanneer je eenmaal lid bent, klik je in het activiteitenoverzicht op de activiteit van jouw keuze. Vervolgens klik je op aanmelden. Je staat hiermee op de deelnemerslijst van de activiteit.

Ja, in principe kunnen andere leden zien aan welke activiteiten jij deelneemt. Indien je wilt dat andere leden dit niet kunnen zien, kun je dit bij instellingen en vervolgens bij ‘privacy’ aangeven.

Berichten

Wil je berichten naar andere sturen?

Ja dit is mogelijk via de chat. Ga eerst naar het profiel van dit lid en daar kun je klikken op "Bericht sturen".

Activiteiten algemeen

Heb je vragen met betrekking tot een activiteit dan hopen we je hieronder te kunnen helpen!

Klik hiervoor op de + knop naast het belletje of klik op ‘activiteit aanmaken’ in het activiteitenoverzicht.

Activiteit organiseren

Ga jij een activiteit organiseren en heb je vragen hierover?

Je kunt precies die activiteit organiseren waar jij zin in hebt. Organiseer een bordspel avond, een borrel of een buiten activiteit. Bepaal zelf waar, wanneer de activiteit plaatsvindt en hoeveel mensen aan jouw activiteit kunnen deelnemen.

Actieve Wielen