Nieuws op Wielen

“ Nieuws op Wielen” is de naam van de wijkkrant voor de Groote Wielen.
Hij wordt 4 keer per jaar huis aan huis bezorgd in de maanden maart, juni, september en december.
De reactie wordt gevormd door leden van de Actieve Wielen , Frans , Christel, Lieneke, Marjolein en René. De vormgeving wordt verzorgd door Floortje van de Kerkhof van WORKFLOOR-online. Daarnaast zijn er nog een aantal bewoners, ook Actieve Wielen dus,  die meehelpen de krant te vullen met interessante artikelen: Clarena ( puzzelpagina) ,Wolter en Martin. Daarnaast mogen we de kidsreporters niet vergeten. Iedere krant zijn een aantal kinderen uitgenodigd om kidsreporter te worden en zelf een artikel te schrijven voor de Krant. De begeleiding daarvoor is in handen van Frans Verhaaren. We zijn nog op zoek naar een of meer personen die mee willen schrijven en/of af en toe een interview kunnen afnemen.

Voor het bezorgen van de krant zijn  Clarena, Lieneke, Rob, Mieke, Caroline, Angelique, Anouk, Marian, Anne, Martin en René verantwoordelijk.
Kortom veel vrijwilligers die samen een mooie krant maken.
De kosten voor de krant worden deels betaald uit inkomsten van advertenties.
Omdat we geen reclameblaadje willen zijn vragen we een aanvullende subsidie uit het wijk-en dorpsbudget aan.

Bewoners kunnen ook input leveren voor de wijkkrant. Dat kunnen suggesties voor  onderwerpen   zijn of kant en klare artikelen, waar de redactie natuurlijk nog wel even naar kijkt.

Deadline copy aanlevering 2024:

  • 15 januari
  • 15 april
  • 15 juli
  • 15 oktober

Advertenties en andere input kunnen aangeleverd worden via actievewielen@gmail.com.

Uitgebrachte Nieuws op wielen bekijken/downloaden (PDF):

Actieve Wielen