Bent je betrokken bij jouw buurt en wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid en sociale cohesie in de Groote Wielen? Dan is het digipanel van de wijkraad misschien wel iets voor jou!

De digitale klankbord groep biedt je de mogelijkheid om samen met andere betrokken buurtbewoners jouw stem te laten horen en mee te denken over belangrijke onderwerpen die spelen in jouw wijk. Of het nu gaat om verkeersveiligheid, groenvoorzieningen of sociale activiteiten, je input is waardevol voor de wijkraad bij het maken van beleidsbeslissingen.

Deel jouw ideeën en suggesties met ons en adviseer de wijkraad bij het nemen van beslissingen die aansluiten bij de behoeften van de buurtbewoners.

Bovendien is de digitale klankbord groep gemakkelijk toegankelijk en laagdrempelig. Je kunt deelnemen vanuit jouw eigen huis en op tijden die voor jou het beste uitkomen. Je kan ongeveer 1 enquete per kwartaal verwachten.

Dus wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw buurt en jouw stem laten horen? Meld je dan nu aan voor de digitale klankbord groep van de wijkraad en draag bij aan een betere leefbaarheid en sociale cohesie in de Groote Wielen!

Meld je aan voor het digipanel

Actieve Wielen