Centrum krijgt steeds meer vorm

13-11-2023

Er wordt nog volop gebouwd in het Centrum maar het hoogste punt is inmiddels bereikt. De blikvanger, het Bastion, is ook het hoogste punt van de hele wijk!

Steeds mee huurders nemen hun intrek in het Centrum van de Groote Wielen.  Zowel de huurders van de 47 woningen als de 5 winkels, waaronder de supermarkt van Albert Heijn, in De Vesting hebben inmiddels de sleutel gekregen. Ook de bewoners van de 10 koopwoningen van Achter de Vesting genieten inmiddels van hun woning in De Groote Wielen.

Het gezondheidscentrum met de Apotheek Rosmalen, Huisartsen, Tandarts Merel Kooning en Fysio Scholten als zorgaanbieders, is onlangs opgeleverd door de bouwer. Dat geldt ook voor Gall & Gall, Etos, Fietsenwinkel NextBikeParts en ’t Vosje. Deze huurders gaan hun locatie nu verder afbouwen en afhankelijk daarvan zullen zij hun deuren openen voor bezoekers.

Daarnaast zijn ook de 9 koopwoningen in de Ravelijn opgeleverd. Ook die zijn druk bezig met het inrichten van hun woning. De verwachting is dat in maart 2024 het Bastion zal worden opgeleverd.


Actieve Wielen