Nieuwe collectanten gezocht voor Stichting Alzheimer in de Groote Wielen!

16-10-2023

Heb jij tijd over om een groot verschil te maken? Sluit je dan aan bij ons team als collectant voor Stichting in onze prachtige wijk Groote Wielen. Met name in de Hoven en de Lanen zoeken wij nog collectanten.
Met slechts één uur langs de deuren gaan of online collecteren kun je al een directe impact hebben op het leven van mensen die getroffen zijn door deze ingrijpende ziekte.
De volgende collecte week is van van 5 t/m 11 november a.s.

Waarom zou je meedoen?

Het kost maar één uurtje van je tijd om bijdragen te verzamelen die het leven van Alzheimerpatiënten en hun families kunnen verbeteren. Ieder dubbeltje telt en met jouw hulp kunnen we samen veel bereiken. Het je meer tijd om langs de deuren gaan, dat kan natuurlijk ook. Samen kunnen we kijken welke straten jouw voorkeur hebben.

Als de traditionele deur-aan-deur benadering niet jouw ding is, kun je ook online collecteren. De Alzheimer Stichting biedt gemakkelijke tools om geld in te zamelen via whatsapp, social media en e-mails. Dit maakt het eenvoudig voor iedereen om deel te nemen.

Hoe kun je meedoen?
Wil je ons helpen in de strijd tegen Alzheimer? Neem contact met ons op via info@actievewielen.nl of via https://www.alzheimer-nederland.nl/collecte/collectant-worden en word een deel van ons vrijwilligers team. Samen kunnen we het verschil maken en de toekomst van Alzheimerpatiënten en hun families verbeteren.

Bedankt!
Anne Lemmers
Coördinator collecte Rosmalen


Actieve Wielen