Enquête Waterschap Aa en Maas over de dijk verbetering

13-06-2024

Waterschap Aa en Maas gaat de dijk tussen de sluizen in Lith tot en met het dorp Bokhoven verbeteren, omdat deze momenteel niet voldoet aan de strengere normen die gesteld zijn aan de waterveiligheid. Om een goed beeld te krijgen van de dijk en de omgeving van de dijk, voert het waterschap in de zomer van 2024 verschillende onderzoeken uit. Één van deze onderzoeken is het belevingswaardenonderzoek in de vorm van een enquête.

Bent u gebruiker van de dijk? Dan kan het waterschap uw hulp en kennis goed gebruiken. Met het belevingswaardenonderzoek probeert het waterschap namelijk scherp in beeld te krijgen hoe u als bewoner of bezoeker van de dijk het gebied beleeft en gebruikt, maar ook wat uw wensen of uw ideeën zijn. Deze inzichten zijn erg bruikbaar voor de dijkverbetering.

Wilt u deelnemen aan het onderzoek? Klik dan op de button hieronder. De enquête bestaat uit 20 vragen en het duurt maximaal 10 minuten om deze in te vullen. U kunt de enquête invullen tot en met 30 juni aanstaande. Na afloop van het onderzoek wordt er een samenvatting van de onderzoeksresultaten geplaatst op de website van het project: www.aaenmaas.nl/lithbokhoven.

Meedoen aan enquête

 

 

Voor een aantal vragen in de enquête wordt gebruik gemaakt van een kaart waarop u een locatie kunt aanklikken. Het invullen gaat daarom het meest makkelijk vanaf uw computer of tablet.

 

 

Mocht u meer informatie over het project willen, bezoek dan onze projectpagina www.aaenmaas.nl/lithbokhoven. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de projectnieuwsbrief.


Actieve Wielen