OJC ROSMALEN investeert in gaming

06-02-2023

OJC heeft deze maand e-sports binnengehaald in haar vereniging. Dat biedt leden én niet-leden van OJC een nieuw wedstrijdelement: naast voetbaltrainingen en -wedstrijden kan er bij OJC voortaan ook gegamed worden, op een nieuwe gamewall. En andersom: gamers die bij OJC komen gamen, komen in aanraking met voetbal(lers) en worden zo wellicht gestimuleerd om ook buiten te sporten. Sportiviteit, plezier en ontmoeten zijn hierbij de belangrijkste facetten.

Rosmalen Rabbits Gamewall
Om e-sports bij OJC goed te introduceren, komt er een eigen gamewall in het jeugdhonk. Op vrijdag 10 februari om 19:00 uur wordt de Rosmalen Rabbits Gamewall officieel geopend. Op deze avond start ook de “Rosmalen Rabbits” FIFA Competitie.

In deze competitie kunnen alle gamers deelnemen (ook niet-leden van OJC). Zij spelen onderling een FIFA (ladder)competitie. Hierbij staan wederom sportiviteit en plezier centraal, maar is het voor iedere deelnemer ook een uitdaging om een zo hoog mogelijke positie op de ladder te bereiken.

Om hoger op de ladder te komen, moet een deelnemer winnen van een speler die één trede hoger op de ladder staat.  De verliezer blijft op zijn/haar plek en kan een nieuwe uitdaging aangaan. Iedereen kan spelen wanneer hij/zij wil en kan uitdagen of uitgedaagd worden.

U bent van harte welkom de opening van de Rosmalen Rabbits Gamewall bij te wonen.

Datum en tijd: vrijdag 10 februari, 19.00 uur
Locatie: v.v. OJC ROSMALEN, Laaghemaal 38, 5247 NP Rosmalen


Actieve Wielen