Opening: Plus Streefland

13-06-2024

Na lang wachten was het woensdag 12 juni 2024 eindelijk zover: om 9:00 uur opende Plus Streefland feestelijk haar deuren in het centrum van de Groote Wielen. Thomas Streefland en zijn partner Eva Schepens stonden klaar om de gloednieuwe supermarkt in het Brabantse Rosmalen te onthullen.

De opening trok veel belangstelling. Al ruim voordat de deuren opengingen, stonden meer dan 80 wijkbewoners in de rij om als eerste een kijkje te nemen in de nieuwe Plus supermarkt. Iedereen die voor 9:00 uur aanwezig was, ontving een lot waarmee ze kans maakten op één gratis minuut winkelen. De gelukkige winnaar mocht als eerste naar binnen en vulde zijn winkelkar voor ongeveer 260 euro. In een prachtig gebaar besloot hij zijn gewonnen artikelen te doneren aan de voedselbank.

Tijdens de openingsceremonie werden de aanwezigen getrakteerd op verse worstenbroodjes en heerlijke koffie en cappuccino, verzorgd door Dungense Dame. Daarnaast kregen de eerste 200 bezoekers een smakelijke slagroomtaart mee naar huis.

De nieuwe Plus Streefland is een prachtige aanwinst voor de Groote Wielen en belooft een populaire plek te worden voor de dagelijkse boodschappen. Wij wensen Plus Streefland veel succes met hun nieuwe supermarkt en kijken uit naar wat de toekomst brengt voor deze mooie locatie.

Openingstijden:
Ma t/m za: 08:00 - 21:00 uur
Zo: 9:00 - 20:00 uur


Actieve Wielen