Vrijwilligerspool Blik Vrijwilligers

26-01-2023

Af en toe als vrijwilliger een handje helpen wanneer het in jouw agenda past? Via flex-ploeg Blik Vrijwilligers van Galant kun je iets goeds te doen voor een lokale organisatie die even extra handjes nodig heeft. Bij voorbeeld bij onderhoudsklussen, grote activiteiten of evenementen.

Je krijgt een appje van Galant Blik Vrijwilligers als een organisatie hulp nodig heeft en je bepaalt dan zelf of je zin en tijd hebt om mee te helpen. Je helpt steeds één dagdeel of één dag met afgebakende tijden. Dat kan ook op zaterdag of zondag zijn, of een avond.

Meld je aan

Hulp vragen als organisatie
Heeft jouw organisatie een (urgente) hulpvraag en heb je er zelf alles aan gedaan om vrijwilligers te werven? Of heb je alles geregeld en vallen last minute vrijwilligers uit? Jouw hulpvraag kan door ons via Whatsapp groep Blik Vrijwilligers verspreid worden onder de vrijwilligers in deze flexibele ploeg. Het is altijd aan de vrijwilliger of zij/hij/hen op de oproep ingaat door contact met je op te nemen. Jullie organisatie zorgt voor duidelijke instructies aan de vrijwilligers die willen helpen.

  1. de klus moet binnen 3 weken uitgevoerd worden.
  2. de klus is te overzien in tijd en omvang.
  3. Het betreft vooral praktische doe-klussen of hulp bij eenmalige activiteiten.
  4. de organisatie zorgt voor veilige omstandigheden en vraagt geen extra scholing van vrijwilligers.

Hulpvraag aanmelden

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Neem contact op via info@galant.nl
www.galant.nl


Actieve Wielen